Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ

Ο Ρόνι είναι ένας μικρός αλλά αληθινός ντετέκτιβ… που όλα τα ξετρυπώνει! Και τώρα, έχετε τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστείτε μαζί του! Γράψτε τη λύση του παρακάτω μυστηρίου και ανεβάστε το κείμενό σας για να λάβετε μέρος στην κλήρωση!

Ένας τυχερός θα κερδίσει δώρο επίσκεψη σε escape room για παιδιά µε όλη την παρέα του, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα απόσπασμα - έκπληξη του βιβλίου Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΡΟΝΙ 1 : ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟ!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει :
  1. Να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής
  2. Το κείμενό σας να μην ξεπερνάει τις 500 λέξεις, για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας
Καλή επιτυχία και μην ξεχνάτε… να είστε θαρραλέοι, να είστε περίεργοι, να είστε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ!!!

Συµµετοχή έως : 30/8/2019 - Ανακοίνωση νικητών: 2/9/2019


Yπόθεση Δηλητηριασμός

«Ναι, αλλά είσαι ΚΑΛΑ;» ρωτάει η Κάσιντι τον Γωνιά.
Την ώρα που κοιτάζω το πρόσωπό του, βλέπω ένα µεγάλο δάκρυ που είναι έτοιµο να κατρακυλήσει.
«Ο µπαµπάς µου µόλις κατέρρευσε!» λέει (η φωνή του γίνεται λίγο τσιριχτή).
«Τι συνέβη;» ρωτάει η Κάσιντι.
«Δεν ξέρω!» απαντάει ο Γωνιάς. «Απλώς έτρωγε το φαγητό του σε πακέτο και µετά κατέρρευσε. Νοµίζω ότι µπορεί να τον ΔΗΛΗΤΗΡΊΑΣΑΝ!»
«Μα ποιος µπορεί να τον δηλητηρίασε;» συνεχίζει η Κάσιντι.
«Δεν ξέρω!» απαντάει εκείνος.
«Μα γιατί να τον δηλητηριάσουν;»
«Λοιπόν, δε λέω ότι θα έκανε τέτοιο πράγµα», εξηγεί ο Γωνιάς, «αλλά κάποιοι άνθρωποι µπορεί να νοµίζουν ότι ο µπαµπάς µου θέλει να µιλήσει στην αστυνοµία».
Για µια στιγµή τα µάτια της Κάσιντι λάµπουν.
«Γιατί ο µπαµπάς σου», ρωτάει, «να θέλει να µιλήσει στην αστυνοµία;»

αριθμός λέξεων : 0ΑΝΤΡΙΟΥ ΚΛΟΟΥΒΕΡ

Συγγραφέας του βιβλίου : Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΡΟΝΙ 2: ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ

Γεια χαρά. Είμαι ο Ρόρι Μπράναγκαν. Είμαι αληθινός ντετέκτιβ. Και ανακάλυψα ένα έγκλημα ακριβώς εκεί όπου ζω. Κάποιοι εξυπνάκηδες κλέβουν σκύλους! Θα μάθω ποιοι είναι και θα τους σταματήσω πάση θυσία, γιατί αγαπάω όλους τους σκύλους. Αλλά ο σκύλος που αγαπάω περισσότερο, με τεράστια διαφορά, είναι ο Γουίλκινς Γουέλκιν και βρίσκεται σε κίνδυνο.

© ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ — 2019
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

1. Η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. (Έδρα: Τατοΐου 121 & Σπύρου Μερκούρη 1, 144 52 Μεταμόρφωση Αττικής) διοργανώνει διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στον ιστότοπο https://contests.psichogios.gr/detective-roni υπό τους κάτωθι όρους.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα. Σε περίπτωση που ο νικητής είναι ανήλικος (κάτω των 18 ετών), απαιτείται η έγγραφη συναίνεση των κηδεμόνων του για την αποδοχή των επάθλων. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, οι σύζυγοι και οι συγγενείς έως και β’ βαθμού αυτών, καθώς και οι συγγραφείς των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

3. Διαδικασία συμμετοχής : Οποιοδήποτε πρόσωπο επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό “Λύστε το μυστήριο του Ντετέκτιβ Ρόνι και κερδίστε!” καλείται να εισέλθει στην ιστοσελίδα https://contests.psichogios.gr/detective-roni το διάστημα από 5 Ιουνίου έως 30 Αυγούστου 2019, να συμπληρώσει τα στοιχεία του (όνομα, επώνυμο, φύλο, email, ημερομηνία γέννησης), να αναρτήσει το κείμενό του έκτασης έως 500 λέξεις στο πεδίο που του υποδεικνύεται, να αποδεχτεί τους όρους για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των Εκδόσεων Ψυχογιός και να πατήσει «Συμμετοχή» για να καταχωριστεί η συμμετοχή του.

4. Προϋποθέσεις ανάρτησης κειμένου : Το κείμενο που θα αναρτηθεί στο σχετικό πεδίο από κάθε συμμετέχοντα θα πρέπει να είναι πρωτότυπο προϊόν δικής του συγγραφής. Θέμα του κειμένου είναι μία προτεινόμενη λύση για το μυστήριο «ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΟΣ» που συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΡΟΝΙ 1: ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟ. Η έκταση του κειμένου θα πρέπει να είναι έως 500 λέξεις. Η αγορά βιβλίου δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή.

5. Αριθμός συμμετοχών : Έγκυρη θεωρείται μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο εφόσον έχουν περιληφθεί τα πλήρη στοιχεία του και εφόσον έχει υποβληθεί μέχρι την ορισμένη ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που το ίδιο άτομο έχει συμμετάσχει στον διαγωνισμό με περισσότερους του ενός τρόπους ή περισσότερες της μίας φορές, έγκυρη θεωρείται μόνο η πιο πρόσφατη χρονικά συμμετοχή του που περιέχει τα πλήρη στοιχεία του.

6. Ανάδειξη νικητή : Ο νικητής θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2019 ώρα 14:00 στα γραφεία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, και ο νικητής θα ειδοποιηθεί γραπτώς. Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της κλήρωσης ύστερα από ανάρτηση ανακοίνωσης στον ιστότοποcontests.psichogios.gr/detective-roni.

7. Έπαθλο : Ο νικητής θα κερδίσει μια δωρεάν επίσκεψη σε escape room για παιδιά και μπορεί να αξιοποιήσει το έπαθλό του με όλη την παρέα του. Το έπαθλο είναι αυστηρώς προσωπικό και δε μεταβάλλεται ή δεν ανταλλάσσεται. Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, μετά την ανακοίνωση του νικητή, θα λάβουν ως δώρο ένα απόσπασμα-έκπληξη του βιβλίου Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΡΟΝΙ 1: ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟ!

8. Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού ύστερα από ανάρτηση ανακοίνωσης στο www.psichogios.gr, ενότητα Κληρώσεις – Διαγωνισμοί.

9. Ο νικητής συμφωνεί να αναρτηθούν τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, φωτογραφία) στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων, www.psichogios.gr, και στα κοινωνικά δίκτυα, και να δημοσιοποιηθούν σε καταχωρίσεις των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

10. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων : Η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. ή/και τρίτοι κατ’ εντολήν και για λογαριασμό της ενδέχεται να επεξεργαστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να της κοινοποιήσουν κατά τη διαδικασία συμμετοχής, με σκοπό την ανάδειξη των νικητών και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της κλήρωσης/διαγωνισμού. Δεν επιτρέπεται η διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε τρίτους, εκτός από τυχόν πρόσωπα που κατόπιν εντολής της εταιρείας ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. εκτελούν εργασίες απονομής ή παράδοσης των επάθλων, ενώ στη συνέχεια τα δεδομένα αυτά καταστρέφονται.

11. Πνευματικά δικαιώματα : Τα κείμενα που θα κατατεθούν κατά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού από τους συμμετέχοντες, αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας των συγγραφέων τους, και θα διατηρηθούν στα αρχεία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ έως έξι μήνες μετά την ανάδειξη του νικητή.

12. Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν κατά τη διακριτική τους ευχέρεια τους όρους του διαγωνισμού με ανακοίνωση στον διαδικτυακό τόπο www.psichogios.gr ή/και στον Τύπο.

13. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει τις πληροφορίες συμμετοχής, τις γνωρίζει και τις αποδέχεται πλήρως.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό!
Ο νικητής ή η νικήτρια θα ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα.