autumn books

20 χρόνια Χάρι Πότερ, 20 χρόνια μαγείας!

Ο Χάρι Πότερ γίνεται 20 χρόνων και γιορτάζουμε με έναν μοναδικό διαγωνισμό!  1. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ανέβασε τη δική σου φωτογραφία με τα αγαπημένα σου βιβλία Χάρι Πότερ έως 31 Δεκεμβρίου
  2. Μοιράσου την φωτογραφία σου στον προσωπικό σου Facebook λογαριασμό και κέρδισε μία επιπλέον συμμετοχή. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις το hashtag #HarryPotter20GR!
Αγαπητοί μας φίλοι,

Η κλήρωσή μας ολοκληρώθηκε. Η νικήτρια που κερδίζει το μεγάλο δώρο και θα έχει την ευκαιρία να αντικρίσει από κοντά τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ είναι η :
Βάσια Μαυροειδή

Συγχαρητήρια!

Επιλαχόντες
  1. Θεοφάνης Δέρμος
  2. Χάρης Χιόνης
  3. Μαρία Κουβαλάκη

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερες κληρώσεις!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ!

books packet
Ένα μαγικό 4ήμερο ταξίδι στο Λονδίνο
για 3 άτομα
autumn books
Ξενάγηση στα στούντιο της Warner Bros.
όπου γυρίστηκαν οι ταινίες του Χάρι Πότερ
autumn books
Εισιτήρια για τη θεατρική παράσταση
Harry Potter and the Cursed Child

ΚΛΗΡΩΣΗ : 15 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ


Share Facebook Twitter Pinterest
© ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ 2018
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

1. Η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. (Έδρα: Τατοΐου 121 & Σπύρου Μερκούρη 1, 144 52 Μεταμόρφωση Αττικής) διοργανώνει κλήρωση που θα διεξαχθεί στον ιστότοπο https://apps.psichogios.gr/contests/HarryPotter20GR υπό τους κάτωθι όρους.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα. Σε περίπτωση που ο νικητής είναι ανήλικος (κάτω των 18 ετών), απαιτείται η έγγραφη συναίνεση των κηδεμόνων του για την αποδοχή του επάθλου. Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, οι σύζυγοι και οι συγγενείς έως και β’ βαθμού αυτών, καθώς και οι συγγραφείς των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

3. Διαδικασία συμμετοχής : Οποιοδήποτε πρόσωπο επιθυμεί να λάβει μέρος στην κλήρωση, πρέπει να εισέλθει στον ιστότοπο https://apps.psichogios.gr/contests/HarryPotter20GR το διάστημα από 3 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2018, να συμπληρώσει τα στοιχεία του (όνομα, επώνυμο, φύλο, email, αγαπημένο βιβλιοπωλείο), να αναρτήσει μία φωτογραφία με τα αγαπημένα του βιβλία Χάρι Πότερ, να κοινοποιήσει τη φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με το hashtag #HarryPotter20GR εάν επιθυμεί να κερδίσει μία επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση, να αποδεχτεί τους όρους για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των Εκδόσεων Ψυχογιός και να πατήσει «Συμμετοχή» για να καταχωριστεί η συμμετοχή του.
Κάθε πρόσωπο που ολοκληρώνει επιτυχώς τη διαδικασία συμμετοχής λαμβάνει μέρος στην τελική κλήρωση για ένα 4ήμερο ταξίδι (3 διανυκτερεύσεις) στο Λονδίνο για 3 άτομα με ξενάγηση στα στούντιο της Warner Bros., όπου γυρίστηκαν οι ταινίες του Χάρι Πότερ, καθώς και εισιτήρια για τη θεατρική παράσταση Harry Potter and the Cursed Child.

4. Αριθμός συμμετοχών : Κάθε πρόσωπο μπορεί να συμμετάσχει μία φορά με την ανάρτηση μίας φωτογραφίας στον ιστότοπο.
Έγκυρη θεωρείται μία συμμετοχή ανά πρόσωπο, εφόσον έχουν περιληφθεί τα πλήρη στοιχεία του, εφόσον έχει αναρτηθεί η φωτογραφία με τα βιβλία Χάρι Πότερ και εφόσον έχει υποβληθεί μέχρι την ορισμένη ημέρα και ώρα λήξης της κλήρωσης.
Κάθε πρόσωπο κερδίζει μία μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο.
Στην περίπτωση που το πρόσωπο κοινοποιήσει την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, χρησιμοποιώντας το hashtag #HarryPotter20GR, κερδίζει ακόμα μία συμμετοχή στην κλήρωση.

5. Το μεγάλο έπαθλο που θα απονεμηθεί με διαδικασία κλήρωσης στους έγκυρους συμμετέχοντες αποτελείται από τα εξής επιμέρους δώρα:
(α) Ένα (1) ταξίδι διάρκειας τεσσάρων ημερών (τριών διανυκτερεύσεων) στο Λονδίνο για τρία άτομα. Περιλαμβάνονται: αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως, 3 διανυκτερεύσεις σε τρίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, πρωινό καθημερινά, φόροι αεροδρομίων Ελλάδας και εξωτερικού, αποσκευή 23 kg κατ’ άτομο, ασφάλεια αστικής ευθύνης και πληροφοριακό υλικό.
(β) Ξενάγηση των τριών ατόμων στο στούντιο της Warner Bros., όπου γυρίστηκαν οι ταινίες Χάρι Πότερ (υπό την προϋπόθεση ύπαρξης διαθεσιμότητας την περίοδο κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι).
(γ) Παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης Harry Potter and the Cursed Child (υπό την προϋπόθεση ύπαρξης διαθεσιμότητας την περίοδο κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι).
Ο μεγάλος νικητής μπορεί να αξιοποιήσει το έπαθλο με τα τρία επιμέρους δώρα την περίοδο 01/03/2019-31/12/2019 (εξαιρούνται περίοδοι αργιών/εορτών/εκθέσεων). Ο νικητής θα πρέπει να ενημερώσει το ταξιδιωτικό γραφείο COSMORAMA, 60 μέρες πριν από το ταξίδι, πότε επιθυμεί να ταξιδέψει, ενώ θα πρέπει να επιλέξει 2 διαφορετικές ημερομηνίες. Οι τελικές ημερομηνίες του ταξιδιού θα προκύψουν βάσει διαθεσιμότητας. Όταν επιβεβαιωθούν γραπτώς οι ημερομηνίες ταξιδιού, οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να γίνει με σχετική επιβάρυνση, εκτός και αν το εισιτήριο δεν επιδέχεται αλλαγής. Πρόσθετα κόστη που δεν αναφέρονται ρητά στο παρόν ως μέρος του επάθλου (γεύματα, ταξιδιωτικά έγγραφα κτλ.) βαραίνουν αποκλειστικά τον νικητή.
Ο μεγάλος νικητής θα πρέπει να ενημερώσει όσο το δυνατόν συντομότερα τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. σχετικά με τις τελικές ημερομηνίες ταξιδιού, προκειμένου να προγραμματιστεί η ξενάγηση στο στούντιο της Warner Bros. και η παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης Harry Potter and the Cursed Child. Η ξενάγηση στο στούντιο της Warner Bros. και η παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης θα πραγματοποιηθούν εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
Χορηγός και των τριών δώρων είναι οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. Το μεγάλο έπαθλο θα κληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου 2019.

6. Η αγορά βιβλίου δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή.

7. Ανάδειξη νικητών : Η κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14:00 στα γραφεία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ενώ ο νικητής θα ειδοποιηθεί γραπτώς.
Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της κλήρωσης ύστερα από ανάρτηση ανακοίνωσης στον ιστότοπο https://apps.psichogios.gr/contests/HarryPotter20GR.

8. Το έπαθλο απονέμεται με διαδικασία κλήρωσης στους έγκυρους συμμετέχοντες. Το έπαθλο είναι αυστηρώς προσωπικό και δε μεταβάλλεται ή δεν ανταλλάσσεται, ενώ θα πρέπει να εξαργυρωθεί την περίοδο 01/03/2019 έως 31/12/2019. Εάν ο νικητής του μεγάλου επάθλου δεν αποδεχθεί το έπαθλό του μέχρι 25/01/2019, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής.

9. Η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού από την προγραμματισμένη ημερομηνία λόγω γεγονότος ανωτέρας βίας (force major), όπως είναι ενδεικτικά ο πόλεμος, οι ταραχές, ακραίες καιρικές συνθήκες, πυρκαγιές, εκρήξεις, πράξεις δολιοφθοράς, εμπορικοί αποκλεισμοί, απεργίες, στάσεις εργασίας, πράξεις Ελληνικών, Κοινοτικών ή άλλων Αρχών με αποφασιστικές αρμοδιότητες. Η εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτρέψει τις δυσμενείς επιπτώσεις των γεγονότων αυτών και θα αναλάβει, αμέσως μετά την παρέλευσή τους, την κάλυψη του ταξιδιού (μεταφορικά και διαμονή).

10. Ο μεγάλος νικητής συμφωνεί να αναρτηθούν τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, φωτογραφία) στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων, www.psichogios.gr, και στα κοινωνικά δίκτυα, και να δημοσιοποιηθούν σε καταχωρίσεις των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

11. Πολιτική Απορρήτου : Η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. ή/και τρίτοι κατ’ εντολήν και για λογαριασμό της ενδέχεται να επεξεργαστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να της κοινοποιήσουν κατά τη διαδικασία συμμετοχής, με σκοπό την ανάδειξη των νικητών και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της κλήρωσης.
Δεν επιτρέπεται η διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε τρίτους, εκτός από τυχόν πρόσωπα που κατόπιν εντολής της εταιρείας ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. εκτελούν εργασίες απονομής ή παράδοσης των επάθλων, ενώ στη συνέχεια τα δεδομένα αυτά καταστρέφονται.
Οι συμμετέχοντες στην κλήρωση είναι απαραίτητο να διαβάσουν και να αποδεχτούν τους όρους για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των Εκδόσεων Ψυχογιός, διαφορετικά η συμμετοχή δεν είναι έγκυρη

12. Με τη συμμετοχή στην κλήρωση, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν εάν αποδέχονται να λαμβάνουν ενημέρωση για εκδόσεις και εκδηλώσεις από την εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε.

13. Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν κατά τη διακριτική τους ευχέρεια τους όρους της κλήρωσης με ανακοίνωση στον διαδικτυακό τόπο www.psichogios.gr

14. Με τη συμμετοχή στην κλήρωση εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει τις πληροφορίες συμμετοχής, τις γνωρίζει και τις αποδέχεται πλήρως.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ - ΝΙΚΗΤΗΣ
Αγαπητοί μας φίλοι,
Η κλήρωσή μας ολοκληρώθηκε!
Η νικήτρια που κερδίζει το μεγάλο δώρο και θα έχει την ευκαιρία να αντικρίσει από κοντά τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ είναι η :
Βάσια Μαυροειδή

Συγχαρητήρια!

Επιλαχόντες
Σειρά Ονοματεπώνυμο
1 Θεοφάνης Δέρμος
2 Χάρης Χιόνης
3 Μαρία Κουβαλάκη

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερες κληρώσεις!